Gesztenyés Vendégház - Gyula

"Az ember körbeutazza a világot, keresve azt, hogy mire vágyik, majd hazamegy, és megtalálja." G. M.

Vélemények a Gesztenyés Vendégházról

"Öt éjszakát töltöttünk a szálláson de mindennel meg voltunk elégedve! Kontinentális reggeli volt amit kaptunk, nekünk épp elég volt. Tiszta, kényelmes szoba várt bennünket, fürdőszoba kényelmes nagy, teljesen felújított és tiszta volt. Amit a tulajdonos kis odafigyeléssel és a vendégek kényelmét figyelembe véve a jobb kiszolgálás érdekében megtenne az nagyon jó lenne: bejárati ajtó fölé előtető és a wifihez erősítő felszerelése. Személyzetből két hölggyel találkoztunk: az Icuka reggeliztetést csinálta egy szuper kedves és barátságos nagyon kedves, Ágika aki a papír munkát csinálta, vele keveset találkoztunk de ő szintén nagyon aranyos volt. További sikert kívánok a vendégháznak és minden dolgozójuknak. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a szállást és az is biztos, hogy ha legközelebb Gyulára megyünk csak itt szállunk meg!" 
Fajsziné, 2017. december

"Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a családommal (3 gyermekünkkel). Nagyon jól éreztük magunkat, szép, tiszta hely, nagyon kedves vendégszerető hölggyel. Szívesen ajánlom bárkinek. Köszönjük szépen."
2017. május
 
"5 napra érkeztünk a vendégházba. Egy tiszta, rendezett, kényelmes szobát kaptunk, melyet a papírok elintézése és után el is foglaltunk. A szobáról annyit, hogy a fürdőszoba, szerintünk, nem rég lehetett felújítva, a tusoló két személynek is kényelmes, a csapból szinte enni lehet.
Az ágyak kényelmesek, bár mindegyik külön ágy. Egy kis trükkel lehet "francia"ágyat " "gyártani", takaró van elég. Egyedül az érkezés előtti telefon volt egy kicsit szokatlan, de így legalább megálltunk egy kicsit pihenni a hosszú út alatt. A vendégház könnyen megközelíthető, csendes, nyugodt környéken a városközponttól is egy ugrásra található. Saját parkolóval rendelkezik. A parkoláskor érdemes előre egyeztetni a többi vendéggel, mert különben lehetnek kellemetlenségek. A két hölgy akik ottlétünkkor a személyzetet alkották, mindenben segítettek, ajánlottak éttermet, boltot, útbaigazítottak, sőt egyikük az egyik reggel még be is kopogott, hogy ne maradjunk le a reggeliről. Nagyon jól esett, hogy így odafigyelt ránk. Ha már reggeli. Friss kenyér, felvágott, lekvár, tea várt minket előkészítve az asztalon. Kávét automatából lehet "nyerni", a 200 Ft-ost nem fogadja el, de ez fel van tüntetve. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat és a szállásunkra sem lehet semmi panaszunk. Nyugodt szívvel mernénk ajánlani bárkinek."
B. és neje, 2017. április
 
"A vendégház csendes könnyen megtalálható helyen van.A városban nincsenek nagy távolságok ezért egy kellemes sétával minden elérhető. A vendégháztól mindent megkaptam amit vártam és amit jeleztek. Egy italautomata szerintem jelentősen növelné a vendégek kényelmét. Az étkező mögötti zöld terület is kínál lehetőségeket."
2016. szeptember
 
"Minket nem zavart az, hogy érkezéskor egy telefonszámon kellett "bejelentkezni". A szállás jó volt, tulajdonos kedves, barátságos, személyzet mosolygós, segítőkész, mi meg voltunk elégedve. Ami hiányzott egy szabadtéri kialakított kis kertrész.
Egy légterű családi szobában voltunk elhelyezve az emeleten, tiszta, tágas, kényelmes, szépen berendezett volt. A gyerekeknek szánt vendégágy egyik fele eléggé nyikorgott. A reggeli változatos volt, minden nap más felvágott, kenőmájas, lekvár, vaj, tea, tej, friss kenyér, pár szelet zöldség. Kicsit lehetne több zöldség is a kínáltban, de megoldottuk :) A konyhában az egyik hűtő nem működött, de így is találtunk szabad helyet a dolgainknak. Kellemes napokat töltöttünk el, nagyon köszönjük :)"
ltimko, 2016. augusztus
 
"Június elején töltöttünk itt 4 napot. Olcsó szállás lévén nem számítottunk semmi extrára. Ehhez képest mindent rendben találtunk. A szobák valóban nem nagyok, de nem az volt a célunk, hogy az egész napot bent töltsük.
Minden tiszta volt, kényelmes, reggelire friss kenyeret, felvágottat, stb. kaptunk. Megtalálni sem volt nehéz, mivel még itthon interneten megnéztük, hogy merre közelíthető meg, merre van a belváros, fürdő, látnivalók. Egyedül az volt kicsit bosszantó, hogy érkezés előtt egy órával telefonon kellett "bejelentkezni", személyesen aznap nem találkoztunk senkivel. Telefonon kaptuk az eligazítást, hogy hol találjuk a szobákat, kulcs, házirend, stb. Kb. úgy éreztük magunkat, mint Charlie angyalai, akik soha nem látják, csak hallják a főnöküket :). Ettől eltekintve végig jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve."
2016. június
 
"A szállás tökéletes, tulajdonos kedves, barátságos, személyzet mosolygós, segítőkész, mi maximálisan meg voltunk elégedve. Ami hiányzott egy szabadtéri kialakított kis kertrész. Kellemes hetet töltöttünk el, nagyon köszönjük :)"
Katalin78, 2016. június
 
 
 
 
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin