Gesztenyés Vendégház - Gyula

"Az ember körbeutazza a világot, keresve azt, hogy mire vágyik, majd hazamegy, és megtalálja." G. M.

Strand

Hullám medence
A Gyulai Várfürdő egyik legnépszerűbb nyári eleme a hullámmedence. A Dél-Alföld egyedülálló, hihetetlen élményt nyújtó, hullámfürdője korszerű, és családbarát kialakítása miatt is nagyon népszerű. A legsekélyebb része 45 cm, míg a legmélyebb pontja 2,2 m. Tehát kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít az egész család részére. A szórakozás igazi csúcspontját az 5-7 percig tartó, - igazán nagy - közel 1 méteres hullámok jelentik.
 
 

Csúszdás medence
Az igényes kialakítású, 3 csúszdával is rendelkező medence, a családok többségének kedvencei közé tartozik. A több mint 110 m-es óriáscsúszda mellett egy rövidebb, de jóval meredekebb kamikaze, és egy tradicionális kis csúszda, a felhőtlen élmény lehetőségét kínálja. Ezek biztonságos használatát képzett szakfelügyelő biztosítja. A medence fokozatosan mélyülő kialakítása miatt nemcsak vízi mókázásokra alkalmas, hanem úszásra is. A medencét körbevevő pihenő téren lehetőséget biztosítunk a kényelmes napozásra is.
 

25 m-es fedett uszoda
A Dél-Alföld egyik legújabb és legmodernebb versenyuszodájának tanuszodája. Kiváló körülmények adottak a vízi sport utánpótlásának képzésére. A domború alapnak köszönhetően a medence mindkét vége alkalmas az úszás és az ugrás technika elsajátítására. A középső sekélyebb rész az úszni tanulók legideálisabb helyszíne. A felújított környezetben a csemeték szívesen sajátítják el az úszás ismereteit, gyakorlatát.
 

50 m-es uszoda
Az 50 m-es versenyuszoda egész évben alkalmas úszóversenyek, vízilabda-mérkőzések, és egyéb szórakoztató programok lebonyolítására. A medence kiváló vízminősége miatt közkedvelt a sportolni vágyók köreiben. A mellette kialakított lelátó alkalmas napozásra és szurkolásra is. A nyári időszakban a gyulai Kormorán Búváriskola tanfolyamot tart. Az érdeklődők könnyűpalackos próbamerülésen is részt vehetnek. (további információ: Kormoránbúvár) Az őszi szezon beköszöntével a medence sátorlefedést kap. Így télen is biztosítottak megfelelő körülmények a vízi sporteseményeknek, és az úszni vágyóknak.
 

Gyermek - víziparadicsom
A kisgyermekes családok nyugodt nyaralásához elengedhetetlen. Itt van a 2 – 10 éves gyermekeket csalogató varázshely. A legtöbb strandtól eltérően a Gyulai Várfürdő nemcsak egy átlagos pancsolóval ajándékozzameg a legkisebbeket, hanem egy vízbe felépített játszótérrel. Mit jelent ez? Több mint 400 m2 vízfelületet, 10 féle játékot (csúszda, lépcsők, különböző vízsugarak stb.). Sőt, ennyi nem elég. Az egyedülálló szökőkút több, mint 100 feltörő vízsugárral csábítja a gyerkőcöket a igazi játékra. További - inkább a szülőket megnyugtató - jellemző, hogy a "miniwellness" fűthető, és korszerű víztisztítóval is rendelkezik.

 
Wellness medence
A Wellness Centrum egyedi hangulatú, kupolás medenceterében számtalan élményelem -nyakzuhany, buzgár, állómasszázs, sodrófolyosó, ülőpados hidromasszázs, fekvő pezsgőfürdő – kényezteti a vendégeket. Az élménymedence fölötti galérián és pihenőteraszokon olvasgatás, relaxálás teszi teljessé a kikapcsolódást. A Wellness Centrumból nyílik a Castello Szaunapark.
 

Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
design by Arcsin